top of page
Timmerwerken door DAK 12

Timmerwerken door DAK 12

Dakconstructie

Dakwerken Dak 12 timmert voor u de meest duurzame dakconstructies in elkaar. Een degelijke dakconstructie is immers de basis voor een veilig en duurzaam dak. Reken op professioneel en nauwkeurig werk voor zowel moderne als landelijke woningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stevige gedrenkte houtsoorten om houtrot en eventuele verzakkingen te vermijden. 

Timmerwerken door DAK 12
Timmerwerken door DAK 12

Dakoversteek

Dakoversteken zijn een niet weg te denken onderdeel van uw dakconstructie die bescherming bieden tegen weersinvloeden. Dak 12 verzorgt zowel de nieuwe bekleding van de dakoversteken als het volledige timmerwerk. Hierbij wordt gewerkt met stevige en duurzame houtsoorten.

Terrasoverkapping in hout

Een terrasoverkapping in hout kan een echte meerwaarde zijn voor uw woning, met een natuurlijk karakter die naadloos bij alle bouwstijlen past. Dak 12 plaatst terrasoverkappingen in hout met een hellend dak of een plat dak, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en situatie.

Timmerwerken door DAK 12
Timmerwerken door DAK 12

Tuinberging

Dak 12 plaatst tuinbergingen en tuinhuizen met kwaliteitsvol en robuust materiaal, waardoor u zeker bent van een lange levensduur en weinig onderhoud. Of u nu op zoek bent naar extra bergruimte of een gezellige plek in de tuin om te relaxen, dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden kan Dak 12 uw tuinberging of tuinhuis volledig aanpassen aan uw gewenste eindbestemming.

Carports

Tot slot kunt u op Dak 12 rekenen voor het plaatsen van een stevige carport om uw wagen veilig en droog langs uw woning te parkeren. Alles wordt op voorhand met u besproken, zodat u precies kunt uitleggen hoe uw ideale carport eruit zou moeten zien.

Timmerwerken door DAK 12
Timmerwerken door DAK 12

Neem vandaag nog contact met Dak 12 op voor professioneel en nauwkeurig timmerwerk voor uw woning of tuin en vraag meteen een gratis offerte aan.

bottom of page