top of page
Isoleren van een zolder

Energie besparen met isolatiewerken door DAK 12

Dak isoleren binnenzijde

De binnenkant van uw dak isoleren: dat resulteert in een lager energieverbruik en lagere energiekosten. Hoe: tijdens de wintermaanden ontsnapt minder warmte langs uw dak, in de zomer vermijdt u tropische temperaturen in huis. Uw dak aan de binnenkant isoleren kan ook geluidshinder van buiten inperken en het akoestische comfort in huis vergroten. U verlengt bovendien de levensduur van uw dak, met minder temperatuurschommelingen en dus ook minder risico op condensatie. Om de binnenkant van uw dak te isoleren werkt Dak 12 met steenwol, glaswol of PIR-platen. Hierin geef ik u met plezier professioneel advies op maat van uw dak.

Isolatiewerken door DAK 12
Isolatiewerken door DAK 12

Dak isoleren buitenzijde

Bij de nieuwbouw of renovatie van een pannendak, kan u ook kiezen om uw dak te isoleren aan de buitenkant. Deze werkwijze wordt ook Sarking genoemd. PIR-platen worden dan geplaatst op het bestaande dakgebinte. Hierdoor wordt de hele constructie beschermd en geïsoleerd, met een hogere isolatiewaarde en geen koudebruggen. Bij het isoleren van een dak aan de buitenkant verliest u binnen geen centimeter en kunt u de volledige binnenruimte benutten.

Isolatie van de zoldervloer

Een zoldervloer isoleren met rotswol, glaswol of isolatieplaten verhoogt de energie-efficiëntie van uw woning: er gaat immers veel minder warmte verloren via uw zolder en dak. Het isoleren van uw zoldervloer biedt ook meer comfort in huis onder de zolder, met een gelijkmatigere temperatuur en minder geluidsoverlast van buiten.

Isoleren van zoldervloer
Isolatiewerken door DAK 12

Gevelisolatie

Bij het plaatsen van gevelbekleding kunt u bij Dak 12 ook ineens uw gevel laten isoleren. Het grootste voordeel van gevelisolatie is dat er binnenin uw woning geen werken dienen plaats te vinden.

Rotswolpanelen

Meer comfort, minder stookkosten en minder lawaai in huis: dan zijn isolatiewerken door Dak 12 zeker het overwegen waard.

Vraag meteen een gratis offerte aan! 

bottom of page