top of page
Algemene dakwerken DAK 12

Algemene dakwerken door DAK 12

Een dak van uw hart!

Hellend dak

Voor hellende daken werkt Dak 12 met verschillende materialen, waaronder keramische dakpannen, betonnen dakpannen en geglazuurde dakpannen. Iedere dakbedekking heeft zijn eigen unieke eigenschappen, uitstraling en voordelen. Reken op mijn deskundig advies om het juiste materiaal voor uw hellende dak te kiezen.

Hellend dak
Plat dak

Plat dak

Bij een renovatie of uitbreiding van een woning wordt voor de aanbouw steeds vaker voor een plat dak gekozen. Een plat dak biedt immers heel wat voordelen, zoals extra ruimte en een grotere flexibiliteit in het ontwerpen van de aanbouw. Dakwerken Dak 12 kan terugvallen op een jarenlange ervaring in alle types platte daken. Hierbij werk ik zowel met EPDM als met bitumineuze dakbedekking. Of het nu gaat om een plat dak voor uw nieuwbouw of renovatieproject, ik sta altijd klaar om u een passende oplossing te bieden.

Lichtgewicht dak

Bij een nieuw dak of dakrenovatie is het van belang om rekening te houden met de draagkracht van de dakconstructie. Als de dakconstructie niet voorzien is voor de zware traditionele dakpan is een lichtgewicht dak de perfecte oplossing. Ik werk met lichtgewicht dakelementen zoals RUUKKI Classic, Decra en Twintile. Uw garantie voor een lichtgewicht én sterk, duurzaam dak. Ik bied u graag deskundig advies in lichtgewicht daken.

Lichtgewicht dakwerk
Zinkwerk

Zinkwerk

Dakgoten en afvoerbuizen zijn onlosmakelijk verbonden met een plat of hellend dak. Ze zorgen niet alleen voor de nodige afvoer van regenwater, maar dragen ook bij aan de kwaliteit van uw dak. Daarom voert Dakwerken Dak 12 zinkwerken altijd met oog voor detail uit, met gebruik van hoogwaardige materialen. Of u nu uw dakgoten wil vervangen of een nieuw dak laat plaatsen: ik sta voor u klaar met passend advies in zinkwerken.

Dakramen

Meer lichtinval en frisse lucht in huis halen: dat kan in een handomdraai met dakramen of platdak vensters. Dak 12 plaatst dakramen of platdak vensters van Velux, Fakro en Skylux. Deze topmerken hebben hun strepen verdiend als het gaat om een lange levensduur, slimme oplossingen en een minimum aan onderhoud. Zo is er steeds een passende oplossing voorhanden. Ik adviseer u graag over de verschillende mogelijkheden voor de perfecte dakramen of platdak vensters voor uw woning.

Dakramen zoals Velux, Fakro en Skylux

Dakinspectie en onderhoud

Een regelmatig onderhoud houdt uw dak in topconditie. Bij dakinspectie kunnen tijdig problemen opgespoord en aangepakt worden, voor een langere levensduur van uw dak. Voor bestaande daken bestaat de inspectie uit verschillende componenten. Bij een visuele controle van de geplaatste dakbedekking worden de staat van de dakbedekking en de aansluitingsdetails geanalyseerd. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de dakbedekking, mogelijke schade, scheuren of lekken. Indien gewenst kunnen insnijdingen u meer informatie verschaffen over de dakopbouw en de toestand van de verschillende lagen.

Algemene dakwerken DAK 12

Neem vandaag nog contact met Dak 12 op voor een gratis offerte voor uw algemene dakwerken. 

Samen bekijken we uw mogelijkheden!

bottom of page