top of page
Gebouw met witte aluminium gevelpanelen

DAK 12 is ook specialist in gevelwerken

Vezelcement platen

Vezelcement is een mooi, stevig, duurzaam en veelzijdig bouwmateriaal dat zich perfect leent voor allerlei toepassingen en woonstijlen. Vezelcement is bovendien bestand tegen externe weersomstandigheden en vereist weinig onderhoud. Bij vezelcementplaten hebt u bij Dak 12 de keuze tussen Cedral, Cembrit en SVK, elk met unieke eigenschappen en afwerkingsmogelijkheden, waardoor bij elke gevel de perfecte vezelcement platen passen.

Gevelwerken door DAK 12
Gevelwerken door DAK 12

Vezelcementplanken

Deze duurzame en stijlvolle gevelbekleding kan zowel voor nieuwbouw als renovatie ingezet worden. Het materiaal is niet alleen brandveilig, het is ook vormvast en bestand tegen vocht en weersinvloeden. Dak 12 werkt voor vezelcementplanken met kwaliteitsmerken Cedral en Cembrit.

Gevelbekleding in hout

Een houten gevelbekleding is de manier om uw woning een moderne en natuurlijke uitstraling te geven. Hout is een tijdloos en hoogwaardig materiaal dat overal tot zijn recht komt in nieuwbouw en renovatie.

Gevelwerken door DAK 12
Gevelwerken door DAK 12

Volkern platen

Volkern platen of HPL-platen zijn vervaardigd uit houtvezels (cellulosevezels) en kunstharsen, wat resulteert in een uiterst sterk, onderhoudsvriendelijk en weerbestendig materiaal met een lange levensduur. Hiervoor werkt Dak 12 met Trespa en Kronoart.

Gevelleien

Bij gevelleien is er een onderscheid tussen natuurleien en kunstleien, elk met hun eigen troeven. Beide gevelleien zijn in een waaier aan kleuren beschikbaar.

Gevelwerken door DAK 12
Gevelwerken door DAK 12

Gevelbekleding in staalplaat

Staalplaat is een solide en moderne gevelbekleding die bij alle woonstijlen past. Hiervoor werk ik vooral met Ruukki classic staalplaten, bekend om hun prima kwaliteit en lange levensduur.

Houten gevelbekleding

Dak 12 staat klaar om uw gevel te transformeren.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis offerte voor al uw gevelwerken. 

bottom of page