Dakwerken Dak 12

Bedrijfsinfo

Contact
Offerteaanvraag
Promoties
Cadeaubon
Jobs

Nieuws

Links
Fotoalbum
Facebook/Twitter
Weerbericht
 

Bouwinfo

Infotheek
Downloads

dak 12 info
dak 12 bouwinfo
dak 12 nieuws

Gevelbekleding

Plat Dak

Dakwerken

Overzetdak

overzetdaken
Isolatie
Dakwerken
Platte Daken
Gevelbekleding

 

 

 

Isolatie

Startpagina

Thermische Kwaliteit

 

Een kwaliteitsvolle thermische isolatie met Isover-producten laat u niet alleen toe om uw energiefactuur drastisch te reduceren en het milieu hierbij te beschermen. Ook uw wooncomfort gaat er sterk op vooruit, dankzij het aangename binnenklimaat dat met isolatie samengaat. Een goede thermische isolatie laat u ook toe om uw gebouw te laten beantwoorden aan de hedendaagse bouwnormen opgelegd door de overheid.

Rollisol plus

Productomschrijvingen

 

Isover rollisol plus is een glaswoldeken, aan één zijde bekleed met een kraft-aluminium dampscherm, voorzien van versterkte spijkerflenzen. Isover rollisol plus onderscheidt zich van traditionele te nieten rollen door samendrukbare zones aan beide zijkanten.

Toepassing


Isover rollisol plus werd speciaal ontworpen voor de isolatie tussen kepers of andere elementen van het houten dakgebinte, voor zover de te isoleren ruimten regelmatig en/of net iets kleiner zijn dan de breedten 350/450 of 600 mm. Voor onregelmatige ruimten tussen de kepers of ruimten die niet overeenstemmen met de hierboven opgegeven afmetingen, raden wij het Isover integra vario systeem aan.

Isoconfort 35

Productomschrijvingen

 

Isover isoconfort 35 is een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Om de 10 cm werden er merkstrepen aangebracht, zodat de platen gemakkelijk op maat kunnen versneden worden. Dit laat een vlotte plaatsing toe bij onregelmatige keperafstanden.

Toepassing


Isover isoconfort 35 is speciaal ontworpen voor de isolatie tussen kepers of regelwerk. Dankzij zijn grote elasticiteit en schitterende mechanische gedrag, kan Isover isoconfort 35 gemakkelijk tussen de balken vastgeklemd worden.

Productvoordelen

 

Versnijding op maat past zich aan alle tussenafstanden aan vermijdt het risico van koudebruggen Snelle en gemakkelijke versnijding dank zij de premarkering om de 10 cm.

Plaatsingscomfort dankzij het zachte vlies uit polyester.

De glaswolplaat is licht en lang, wat de plaatsing en het transport ervan naar de zolder vergemakkelijkt.

Rollisol Isolatie
Isoconfort Isolatie
Isover Logo

Isolatie - Isover

Indexpagina