Dakwerken Dak 12

Bedrijfsinfo

Contact
Offerteaanvraag
Promoties
Cadeaubon
Jobs

Nieuws

Links
Fotoalbum
Facebook/Twitter
Weerbericht

Bouwinfo

Infotheek
Downloads

dak 12 info
dak 12 bouwinfo
dak 12 nieuws

Gevelbekleding

Plat Dak

Isolatie

Overzetdak

overzetdaken
Isolatie
Dakwerken
Platte Daken
Gevelbekleding

 

 

 

Dakwerken

Startpagina
Stormpan 44

Koramic

 

Koramic is één van de belangrijkste dakpannenproducenten van België.


De voorgeschiedenis van Koramic gaat terug tot in 1883. Een verhaal van 125 jaar ervaring en kennis. Koramic heeft in haar lange geschiedenis een schat aan productkennis en knowhow opgebouwd.

Ze brengen een ruim assortiment dakpannen op de markt onder de merknamen:

Pottelberg, Migeon, Narvik, Bisch, Janssen-Dings, Langenzenn, Eisenberg en Aleonard.

Dit gamma omvat maar liefst 24 verschillende modellen in meer dan 50 kleuruitvoeringen met de bijbehorende keramische en niet-keramische hulpstukken alsook KoraFleece onderdakfolies voor een perfecte waterdichte dakafwerking.
De keuze van uw dakpannen verdient uw volle aandacht. Het gaat immers over het dak boven uw hoofd! Niet alleen is het dak een belangrijke esthetische factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning tegen vaak barre weersomstandigheden. Kleidakpannen van Koramic kunnen toegepast worden in alle architecturale stijlen, gaande van klassiek tot uiterst modern.

Kleidakpannen bestaan uit gebakken klei. Eén van de belangrijkste voordelen van dit natuurlijk materiaal is zijn vormvastheid. De uitzetting onder invloed van temperatuurschommelingen bedraagt amper de helft van deze van beton en ook bij vocht is de expansie verwaarloosbaar klein. Zo blijven - mede door toedoen van de vorstbestandheid van onze gebakken aarde - de kwaliteiten en de weerstand na vele jaren onveranderd. Zeker in ons land met vaak barre weersomstandigheden is deze eigenschap van kleidakpannen een belangrijk voordeel. Kleidakpannen zijn niet alleen een waarborg voor een weerbestendig dak, zij verhogen bovendien de waarde van uw woning. Zo kunt u uw keuze voor keramische dakpannen gerust zien als een goede investering in de toekomst.

Niet alleen het dak kan men renoveren met Koramic kleidakpannen, ook voor gevelrenovatie zijn kleidakpannen zeer geschikt.

Alle Europese keurmerken voor kleidakpannen, waaronder het Belgische BENOR, het Nederlandse KOMO, het Franse NF en het Duitse Gütschütz, worden sinds januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304 voor kleidakpannen. Alle Koramic kleidakpannen voldoen hieraan. Sedert februari 2007 hebben al keramische producten van Koramic eveneens de CE-markering.

Het ISO 9001 certificaat garandeert de werking van een nauwgezet kwaliteitssysteem van bij de ontwikkeling, over de productie tot de commercialisering van Koramic kleidakpannen.

De Stormpan 44 van Pottelberg

 

In tegenstelling tot andere pantypes, kan de Stormpan,

een vlakke pan met zachte golving, voor de meest verscheiden stijlen van huizen aangewend worden: van het eigenzinnig vooruitstrevende van een moderne woning tot de statige klasse van een landhuis.

Door haar handig formaat, platte vorm en groot aantal hulpstukken past de Stormpan op de meest ingewikkelde dakconstructies.

Stormpan 44
Stormpan 44
Koramic Logo

Dakwerken - Hellende daken - Koramic

Indexpagina