Dakwerken Dak 12

Bedrijfsinfo

Contact
Offerteaanvraag
Promoties
Cadeaubon
Jobs

Nieuws

Links
Fotoalbum
Facebook/Twitter
Weerbericht

Bouwinfo

Infotheek
Downloads

dak 12 info
dak 12 bouwinfo
dak 12 nieuws

Gevelbekleding

Plat Dak

Isolatie

Overzetdak

overzetdaken
Isolatie
Dakwerken
Platte Daken
Gevelbekleding

 

 

 

Dakwerken

Startpagina

Imerys

Met een dagelijkse productie van 800 daken of 1 365 000 ton kleidakpannen, behoort Imerys dakmaterialen tot één van de grootste kleidakpannenfabrikant van europa.

Alle dakpannen van Imerys hebben 30 jaar garantie, de dakpannenfabrieken van Imerys waren als eerste ISO 9002 gecertificeerd, hetgeen getuigt van de hoge kwaliteitseisen die ze zelf stellen.

Door een methodieke en strenge controle op iedere stap van het productieproces in al onze fabrieken, wordt de kwaliteit permanent verbeterd. Onze globale inzet ten voordele van de kwaliteit bewijst onze prioriteit, de beste service aan onze klanten geven. Het materiaal voldoet aan de eisen van de norm NF EN 1304 en draagt bovendien de NF-stempel.

Door combinatie van authenticiteit en innovatie heeft Imerys de keramische dakpan aan de top van de nobele bouwmaterialen gebracht. Ons ecologisch, gezond en natuurlijk basismateriaal, de klei, geeft als resultaat een dakpan die de waarde van de natuur reflecteert en ook respecteert. Het bakken bij hoge temperatuur geeft onze dakpan de optimale kwaliteit voor de weerstand tegen de tijd en alle weersomstandigheden. De imerys-dakpan veroudert met natuurlijke schoonheid.

H14 rood Dakpan
H14 bruin Dakpan
H14 rustiek Dakpan

H14 Huguenot

Omega 10 Ste Foy

omega 10 foy

Océane Poudenx

Plein Sud Gélis

plein sud gelis
oceane poudenx
Imerys Logo

Dakwerken - Hellende daken - Imerys

Indexpagina