Dakwerken Dak 12

Gevelbekleding

Plat Dak

Dakwerken

Isolatie

Bedrijfsinfo

Contact
Offerteaanvraag
Promoties
Cadeaubon
Jobs

Nieuws

Links
Fotoalbum
Facebook/Twitter
Weerbericht
 

Bouwinfo

Infotheek
Downloads

dak 12 info
dak 12 bouwinfo
dak 12 nieuws
overzetdaken
Isolatie
Dakwerken
Platte Daken
Gevelbekleding

 

 

 

Overzetdak

Startpagina

Coversys

 

Een zeer brede waaier van modellen en toebehoren laat Coversys toe om aan alle architecturale eisen, specifieke behoeften,evenals aan de striktste bouwnormen te voldoen.

Al 15 jaar worden de coversys dakpannen vervaardigd in Glembloux, belgië.

Onderussen zijn er al enkele miljoenen vierkante meters, coversys dakpanelen geplaatst in meer dan 20 verschillende Europese landen maar ook in Afrika, Azië en Latijns Amerika.

Het staal : Coversys werkt met het alu-zinc staal. Het gegalvaniseerde alu-zinc 150 biedt de producten een optimale bescherming tegen corrosie. alu-zinc 150 (55% aluminium, 44% zinc en 1% siliconen) beschermt zes maal langer tegen corrosie dan het klassieke gegalvaniseerde staal (zinc) of galfan (een aluminium en zinc legering die niet meer dan 5% aluminium bevat). Het voldoet aan de, volgens de EN508-1 2005, gestelde norm.

De coating : Coversys heeft haar eigen droog poeder coating systeem ontwikkeld. Om een goede hechtheid aan de pan te garanderen wordt de coating gepolymeriseerd. Deze technologie zorgt ervoor dat de coating niet poreus wordt. Het dak is hierdoor goed beschermd tegen alg en mos. Tevens vormt het een goede bescherming tegen de invloeden van de verschillende klimaten, als sneeuw, hagelbuien en UV straling (aldus testrapporten).

De tests : De Coversys producten hebben verschillende testen ondergaan om aan te tonen dat het tegen de verschillende condities is bestand :

Garantie : Om de kwaliteit van haar producten te garanderen, biedt Coversys een niet-degressieve garantie van 30 jaar. Deze garantie geldt voor de duurzaamheid van het product (waterdichtheid, coating, verkleuring, etc.).

Coversys biedt voor de pannen drie verschillende profielen : Alpha (platte pan), Delta (golvende pan) en Sierra (Romeinse pan) en verschillende typen coating.

U heeft de keuze uit één van de volgende vier typen glanzende coating : parelmoer, satijn, genuanceerd, rustiek.

Coversys is de belangrijkste fabrikant van glanzende coating, en biedt variaties en combinaties in verschillende kleuren.

De parelmoer versie is in tien standaard kleuren leverbaar, overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

De genuanceerde versie biedt een structuur van twee ton sur ton kleuren en de rustieke versie biedt een schaduw effect.

Met dit ruime assortiment van modellen en kleuren is het eenvoudig om aan uw persoonlijke wensen, en die van de locale schoonheidscommissies, te voldoen.

Overzetdaken - Coversys